Hírek

2018.1.16.

Ingyenes online tanfolyamok a legszorgalmasabb olvasóknak

Értesítjük Önöket, hogy az ITAcademy-vel együttműködve a legszorgalmasabb olvasóinknak ingyenes online tanfolyamokat biztosítottunk a szakmai készségeik fejlesztésére.

Szeretnénk támogatni és megjutalmazni a legszorgalmasabb olvasóinkat, ezért ingyenes online tanfolyamokat biztosítottunk számukra, hogy segítsük őket a munkaerőpiacon való érvényesülésben, és hogy az elméleti tudásukat olyan gyakorlati készségekkel egészítsék ki, amelyek a munkához nélkülözhetetlenek.

A következő online tanfolyamok állnak rendelkezésükre:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Angol nyelv (a megfelelő nyelvi szint alkalmazásával)

Az ingyenes online tanfolyamok átadása a Kölcsönző osztályon lesz.

A kedvezményezettek a következők: Bus Timea, Suzana Donoslović, Senad Mešković, Sofija Tatalović, Silvester Bašić, Ruža Jeličić.

Amennyiben Ön is a szerencsés kedvezményezettek között van, megkapja a szükséges kódot, amellyel beléphet az online tanfolyam oldalra. A kóddal való bejelentkezés után e-mailben megkapja a szüséges utasításokat a választott tanfolyam elvégzéséhez.

Reméljük, hogy ezentúl is renszeresen látogatják majd könyvtárunkat és továbbra is befektetnek a továbbképzésükbe.

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"