Hírek

2018.3.15.

Az Olvasással a csillagokig vetélkedő iskolák közötti döntője

Az Olvasással a csillagokig olvasás- és kreativitásfejlesztő projekt szabadkai általános iskolák közötti döntőjét 2018. március 21-én, szerdán 9 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtárban. rendezik meg.
A vedtélkedőn hat iskola, a szabadkai Matko Vuković és az Ivan Milutinović, valamint a tavankúti Matija Gubec, a györgyéni Vladimir Nazor és a kisboszniai Ivan Milutinović általános iskolák csapatai mérkőznek meg. Emellett a csapatok által benevezett plakátokat is értékelik. A két kategória legjobb csapata május 4-én Csáktornyára utazik a horvátországi döntőre, ahol a horvátoszági iskolásokkal fognak versenyezni.

A kvíz szervezői a Horvát Iskolakönyvtárak Hálózata, Szabadkai részről pedig a Szabadkai Városi Könyvtár a lebonyolító, a Horvát Nemzeti Tanács támogatásával.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"