Hírek

2019.3.13.

Az Olvasással a csillagokig vetélkedő iskolák közötti döntője

AzOlvasássalacsillagokigolvasás- éskreativitásfejlesztő projektszabadkai általánosiskolákközöttidöntőjét 2019. március 20-án, szerdán 9 órai kezdettelSzabadkai Városi Könyvtárban. rendezikmeg. A vedtélkedőn hat iskola, aszabadkai Matko Vuković és az Ivan Milutinović, valamin tatavankúti Matija Gubec, a györgyéni Vladimir Nazor és a kisboszniai Ivan Milutinović általános iskolák csapat aimérkőznek meg. Emellett a csapatok által benevezett plakátokat is értékelik. A két kategória legjobb csapata május 3-án Csáktornyára utazik a horvátországi döntőre, ahol a horvátoszági iskolásokkal fognak versenyezni.

A kvíz szervezői a Horvát Iskolakönyvtárak Hálózata, Szabadkai részről pedig a Szabadkai Városi Könyvtár a lebonyolító, a Horvát Nemzeti Tanács támogatásával.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"