Hírek

2019.10.1.

Akciós tagosodás a könyvhónap és a Szabadkai Városi Könyvtár születésnapja alkalmából

Tájékoztatjuk a középiskolás hallgatókat, hogy a könyv hónapjában, 2019. október 1-től október 31-ig 400 dináros áron tagosodhatnak a Szabadkai Városi Könyvtárba.

A tagság tizenkét hónapig érvényes minden osztályon és fiókkönyvtárban.

Ebben az időszakban a megengedett időnél hosszabb ideig kikölcsönzött könyveket késedelmi díj fizetése nélkül vissza lehet hozni.

A Szabadkai Városi Könyvtár értesíti az érdeklődő polgárokat, hogy az intézmény 129. születésnapja alkalmából 2019. október 7-18-áig (kivéve október 14-én, amikor a születésnap megünneplése miatt nem dolgozunk az olvasókkal) a tagosodási díj 400 dinár. A tagság tizenkét hónapig érvényes minden osztályon és fiókkönyvtárban.

Ebben az időszakban a megengedett időnél hosszabb ideig kikölcsönzött könyveket késedelmi díj fizetése nélkül vissza lehet hozni.

Szeretettel várjuk!

 

Fotó Galéria

Kövessen bennünket!

Facebook

Hírek

2019.12.13.......

Térkép

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"