Hírek

2020.4.28.

Értesítés

A Szabadkai Városi Könyvtár értesíti olvasóit, hogy 2020. május 4-én kinyit. Minden munkanapon reggel 9-től 14-óráig fogadja az ügyfeleket. Egyelőre a gyermekosztály és a kölcsönző várja az olvasókat, a többi szolgaláltatás szünetel.

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében a könyvtárlátogatóknak szigorúan be kell tartaniuk az érvényben lévő előírásokat, amelyekre a bejáratoknál kifüggesztett egészségügyi szabályok is figyelmeztetnek.

A szükségállapot megszűnte után a kikölcsönzött könyveket késedelmi díj felszámolása nélkül 30 napon belül kell visszaszolgáltatni. A gyermekosztályon ugyancsak 30 napig lehet még beiratkozni a Kalandozás Könyvországban versenyre.

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"