Hírek

2020.12.10.

Olvasási hálózat középiskolásoknak

Az első Olvasási hálózat néven megjelent olvasást és a kreativitást ösztönző projekt közápislolások részére 2020. december 11. kerül megrendezésre online úton 12:00 órai kezdettel.A fő szervező továbbra is a Horvátországi Iskolakönyvtárak Hálózata és a korábbi évekhez hasonlóan a szabadkai vetélkedőt a Szabadkai Városi Könyvtár a Hrvatska riječ Újságkiadó Intézmény együttműködésével bonyolítja le. A horvátországi középiskolásokkal együtt Szerbiában azok a tanulók vesznek részt a versenyen, akik horvát tanyelvű oktatásban részesülnek Szabadkán a Svetozar Markovic Gimnáziumban, a Politechnikai Iskolában és az Egészségügyi Középiskolában.

Az idei téma „Könyv, könyvesbolt, könyvtár“ . Az online teszt kérdései a Nine George: A kis párizsi könyvesbolt című könyv tartalmára vonatkoznak. Ugyanakkor a muntimédiás munkákat is osztályozni fogják.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"