Hírek

2021.5.6.

Az Olvasással a csillagokig vetélkedő nemzeti döntője

Az Olvasással a csillagokig elnevezésű, általános iskolásoknak meghirdetett vetélkedő nemzeti döntőjére 2021. május 5-én és 6-án online platformon került sor. Első napon 10 órai kezdettel a szabadkai Matko Vuković Általános Iskola két csapata mérkőzik meg online kvízben. Másnap bemutatják az előző fordulóban győztes kreatív munkákat, a györgyéni Vladimir Nazor és a szabadkai Matko Vuković Általános Iskola tanulói alkotásait. A bemutató 8 órakor kezdődik.

Ezzel a döntővel befejeződik az Olvasással a csillagokig elnevezésű olvasás- és kreativitásfejlesztő projekt az általános iskolások számára a 2020/21-es iskolaévre, amelyet a korona-vírus járvány miatt virtuálisan szerveztek meg. A kvíz idei témája A könyvek világában volt

A kvíz szervezője a Muraközi Könyvtárak Hálózata, míg Szabadkán a Szabadkai Városi Könyvtár a Hrvatska riječ Kiadóval együttműködve valósítja meg.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"