Hírek

2022.2.11.

Községi szavalóverseny

Értesítjük Önöket, hogy a községi szavalóverseny 2022. március 3-án, csütörtökön 9 órai kezdettel lesz megtartva a szabadkai Szabadegyetem nagy előadótermében (Jovan Nenad cár Tér 15., első bejárata).

A szavalók sorrendje (szerb, horvát és magyar nyelven, valamint a más nyelvű nemzeti közösségek versmondói):

- 9-11 óráig a fiatal korosztály, az I-IV. osztályosok,

- 11-13 óráig a középső korosztály, az V-VIII. osztályosok,

- 13-15 óráig az idősebb korosztály, a középiskolások.

A műsoridő tájékoztató jellegű, kisebb eltérések lehetségesek a versmondók számától függően. A következő csoport belépése a terembe csak azután engedélyezett, amikor az előző csoport elhagyta a termet. Kérjük Önöket, hogy a szavalat időtartamát pontosan tüntessék fel a bejelentő lapokon, hogy a szervezők minél pontosabban ki tudják számolni egy-egy korcsoport fellépésének időtartamát. A jelenlegi járványügyi előírások betartása miatt kérjük, hogy a szavalót csak egy kísérő kísérje (a felkészítő tanár vagy a szülő).

A jelentkezési lapokat legkésőbb 2022. február 23-ig küldjék el a következő címre: Szabadkai Városi Könyvtár, Dušan cár. u. 2. 24000 Szabadka.

A körzeti szavalóversenyre 2022. március 10-én (csütörtökön), 10 órai kezdettel kerül sor ugyancsak a szabadkai Szabadegyetem nagy előadótermében (Jovan Nenad cár Tér 15., első bejárata).

 

Fotó Galéria

Kövessen bennünket!

Facebook

Hírek

2022.7.6......

Térkép

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"