Hírek

2022.3.18.

Az Olvasással a csillagokig iskolák közti fordulója

Az Olvasással a csillagokig kvíz iskolák közti fordulója 2022. március 21-én, hétfőn, 10 órai kezdettel lesz megtartva a Szabadkai Városi Könyvtárban. Az általános iskolások közül a szabadkai Matko Vuković Á. I., és Ivan Milutinović Á. I., a tavankúti Matija Gubec Á. I., a kisboszniai Ivan Milutinović Á. I.,és a györgyéni Vladimir Nazor Á. I., valamint a középiskolások közül a szabadkai Politechnikai Iskola horvát tannyelvű osztályba járó tanulói, akik az iskolai versenyen is részt vettek, két kategóriában: tudásfelmérésben és plakátkészítésben versenyeznek. Mindkét kategória legjobbjai Szabadkát képviselik a következő fordulón, melyen májusban Horvátország legjobbjaival versenyeznek majd.

A kvíz szervezője a Muraközi Könyvtárak Hálózata, míg Szabadkán a Szabadkai Városi Könyvtár a Hrvatska riječ Kiadóval együttműködve valósítja meg.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"