Hírek

2022.4.20.

Ivan Skenderović Régi anyakönyvek nyomában Szabadkán című könyvének bemutatója

A Vajdasági Horvátok Művelődési Intézete 2022. április 21-én, csütörtökön 19 órai kezdettel a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében bemutatja Ivan Skenderović Régi anyakönyvek nyomában Szabadkán: a nagy Skenderović család egyik kisebb ágának a története című könyvét.

A könyvet 2020-ban jelentették meg a Vajdasági Horvátok Művelődési Intézete Adalékok a történelmi kutatásokhoz sorozatának negyedik köteteként. A könyv recenzense dr. Robert Skenderović, a szerkesztője pedig Katarina Čeliković. A szerző, Ivan Skenderović 256 oldalon nem csak a Skenderović család történetét ecseteli, hanem mintegy 140 illusztrációt, valamint egy különösen értékes családfát is közöl, amelyek sok éves fényképek és levéltári forrásanyagok után való kutatás eredménye.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"