Hírek

2023.3.7.

Olvasási hálózat – regionális szintű forduló

Szerdán, 2023. március 8-án kerül megrendezésre az Olvasási hálózat vetélkedő második, regionális szintű fordulója, amely a középiskolások olvasását és kreativitását ösztönzi Horvátországban és Szabadkán. A Svetozar Marković Gimnázium, a Politechnikai Iskola és az Egészségügyi Középiskola 27 tanulója, akik horvát nyelvű oktatásban részesülnek, jutott tovább erre a szintre. A versenyre el kellett olvasniuk Jelena Kastaneti Živjeti című művét és Leighe Bardugo írónő Šest vrana című könyvét.

Az olvasást és kreativitást ösztönző Olvasási hálózat vetélkedőt a Horvátországi Iskolakönyvtárak Hálózata szervezi, Szabadkán pedig a Szabadkai Városi Könyvtár bonyolítja le a Hrvatska riječ Újság- és Kiadóvállalattal együttműködve.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"