Квиз „Читам и скитам“

25.3.2013.

Ускоро завршетак Квиза за подстицање читања “Читам и скитам”

Драга децо,

позивамо Вас на завршну свечаност и извлачење награда поводом завршетка Квиза за подстицање читања “Читам и скитам” које ће бити одржано у уторак, 2. априла 2013.године на Међународни дан Дечје књиге у читаоници Градске библиотеке. Почетак је у 12 часова.

Уједно вас подсећамо да до недеље, 31. марта 2013. године можете попунити онлајн упитник на http://www.subiblioteka.rs/sr/kviz-citam-i-skitam/ и тако учествовати у Квизу. За све учеснике припремили смо стотинак вредних награда (бицикл, ролери, лопте, излети изненађења, УСБ меморије, слаткиши, улазнице за Дечије позориште, Mc Donald's оброци, школски прибор, књиге...)
Вреди се потрудити.

Не заборавите да је једини услов за учешће у квизу бити члан Градске библиотеке и да до четвртка, до 28.марта 2013. се можете  учланити на годину дана или обновити своје чланство по промотивној цени од свега 300 динара. Искористите ову могућност.

Воли Вас и с радошћу очекује

 

Градска библиотека Суботица

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“