Квиз „Читам и скитам“

2.2.2015.

Најављени програми у Библиотеци

У Градској библиотеци Суботица данас је одржана конференција за новинаре на којој су најављене прве активности у оквиру обележавања 125 година постојања Градске библиотеке Суботица.

Квиз за подстицање читања „Читам и скитам” намењен је ученицима основношколског узраста. Акција се спроводи седми пут на три службена језика Града Суботице: српском, мађарском и хрватском језику, у фебруару и марту на Дечјем одељењу Градске библиотеке као и у свим градским и приградским огранцима. Потребно је прочитати одређена дела Јасминке Петровић, Иштвана Фекетеа и Звонимира Балога, те попунити онлајн упитник на сајту библиотеке. О детаљима Квиза можете прочитати на http://www.subiblioteka.rs/sr/kviz-citam-i-skitam/.

Библиотеци с љубављу” назив је акције којом ће Градска библиотека Суботица обележити 14. фебруар, Међународни дан поклањања књига. У периоду од 9. до 14. фебруара на Дечјем одељењу библиотеке и у свим градским и приградским огранцима грађани ће моћи поклањати своје старе или нове књиге за које мисле да би могле бити на корист и задовољство другима. Детаљније на http://www.subiblioteka.rs/sr/vesti-detaljnije/254/.

Прикључите се и Ви те учествујте у програмима организованим поводом обележавања овог значајног јубилеја библиотеке, најстарије установе културе у нашем граду.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“