Квиз „Читам и скитам“

IX Квиз за подстицање читања „Читам и скитам“

Градска библиотека Суботица организује IX Квиз за подстицање читања „Читам и скитам“. Дела која је потребно прочитати, као и питања Квиза, усклађена су са актуелном популарношћу, квалитетом и значајним светским јубилејима у пољу књижевности.

Дела из народне књижевности која су вам потребна за решавање Квиза можете прочитати у он -лајн упитнику или позајмити у Градској библиотеци Суботица на Дечјем одељењу или у неком од огранака. 
Учествовањем у Квизу постаните потенцијални добитник једне од 120 награда!

 

УПУТСТВО ЗА РЕШАВАЊЕ УПИТНИКА
Како учествовати у Квизу "Читам и скитам"?

  • Oбавезно буди члан Градске библиотеке Суботица (током трајања Квиза можеш обновити годишњу чланарину или се учланити по цени од само 300 динара)

  • Прочитај неколико дела из народне књижевности па попуни онлајн упитник на сајту subiblioteka.rs.

  • Квиз можеш по вољи решавати све док га не закључиш и не одлучиш послати. Добро се припреми и пажљиво испуни упитник јер га можеш послати само једанпут. Одговоре можеш послати са било ког рачунара. Ако си члан огранка Градске библиотеке код рубрике за уписивање броја чланске карте потребно је да унесеш седам цифара па додај одговарајући број испред броја чланске карте. Огранак Александрово (1), Стари Жедник (2), Нови Жедник (3), Чантавир (4), Вишњевац (5), Палић (6), Таванкут (7) и Бајмок (8). Ако ти је потребна помоћ, обрати се свом библиотекару. Упитнике мораш послати најкасније до 31. 03. 2017.


Извлачење награда

Сви исправно попуњени упитници биће укључени у извлачење које ће бити организовано на завршној свечаности 3. априла 2017. поводом Међународног дана књиге за децу.

Сваки учесник квиза може освојити једну од 120 награда.Списак награђених ученика

Списак награђених ученика биће објављен у свим суботичким медијима и школама, доступан на Дечјем одељењу и на сајту библиотеке: subiblioteka.rs као и Фејсбук профилу Градска библиотека Суботица (званична презентација).

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“