Вести

13.9.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 16. септембра до 22. септембра

Како бисмо изашли у сусрет Вама, нашим драгим корисницима, сваке недеље ћемо на сајту и фејсбук страници објављивати распоред рада читаонице Градске библиотеке, као и распоред културних догађања за следећу недељу. Добро нам дошли!

У понедељак 16. септембра с почетком у 18 часова посетиоци ће у галерији Градске библиотеке имати прилику да виде изложбе под насловима „ Затечени тренуци читања“ и „Читање без граница“. Изложене фотографије су радови фоторепортера дневног листа „Делмађарорсаг“ из Сегедина. Овом приликом биће изложене и фотографије настале током реализације пројекта за популарисање читања Градске и жупанијске библиотеке Карољ Шомођи из Сегедина. Изложба ће за посетиоце бити отворена до 29. септембра 2013. године.

У четвртак 19. септембра с почетком од 19 часова Удружење грађана „Хришћански интелектуални круг“ из Суботице промовисаће књигу преузвишеног бискупа у пензији Хужвар Ласла. Књигу је на основу разговора са бискупом саставио Чонгор Сердахељи. Читаоница научног одељења ће са корисницима радити до 18:30 часова.

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“