Вести

27.10.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 28. октобра до 3. новембра 2013. године

У понедељак, 28. октобра 2013. године, у читаоници Научног одељења са почетком у 14:30 часова одржаће се књижевно поподне са једним од најпознатијих аутора савремене мађарске прозе, писцем, песником и колумнистом Ласлом Дарвашијем. Читаоница неће радити са корисницима у периоду од 14 до 16:30 часова.


У среду, 30. октобра 2013. године, у читаоници Научног одељења, са почетком у 19:30 часова, одржаће се представљање књиге Владе Арсића “Изгубљене у магли”. Осим о књизи, аутор ће говорити и о трговини људима. Модератор вечери је Сања Васић, библиотекар-информатор. Читаоница Научног одељења ће радити до 18:30 часова са корисницима.


Представљање књиге Александра Гаталице “Писац не станује овде” одржаће се у четвртак, 31. октобра 2013. године, у читаоници Научног одељења са почетком у 18 часова. О књизи ће, осим аутора, говорити и професор доктор Петар Пијановић и књижевни критичар Драшко Реџеп. Организатор вечери је студио Модерна. Читаоница ће са корисницима радити до 17:30 часова.

Због обележавања хришћанског празника Сви Свети Градска библиотека неће радити у петак 1. новембра, и у суботу 2. новембра 2013. године.

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“