Вести

23.3.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 24. до 30. марта 2014. године

У среду, 26. марта, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Поетско-музичко вече у организацији клуба љубитеља уметности „Елетјел“ одржаче се у четвртак, 27. марта, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18 часова.

У оквиру „Дана Дежеа Костолањија“ одржаће се такмичење средњошколаца под називом „Загонетка Костолањи“ у петак, 28. марта, у читаоници Научног одељења са почетком у 10 часова, док ће се научно саветовање на тему критичког издања дела Дежеа Котолањија одржати у суботу, 29. марта, у читаоници Научног одељења са почетком у 10 часова.

У петак, 28. марта, услуге читаонице Научног одељења до 15 часова пружаће се у Америчком кутку.

Читаоница Научног одељења у суботу, 29. марта неће радити због одржавања саветовања. Хвала на разумевању.

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“