Вести

31.3.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 31. марта до 6. априла 2014. године

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге Марија Лигуорија „Седам јесењих прича”, које ће се одржати у уторак, 1. априла 2014. године, у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова. Поред аутора, о књизи ће говорити проф. др Драган Проле, филозоф и Илдико Ловаш, књижевница. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

Срдачно Вас позивамо на завршну манифестацију и јавно извлачење награда у оквиру Квиза за подстицање читања „Читам и скитам” које ће бити одржано у среду, 2. априла 2014. године у 12 сати у читаоници Градске библиотеке Суботица. Квиз је намењен ученицима свих основних школа у Суботици и околини а реализује се већ шесту годину на сва три службена језика Града Суботице (српском, мађарском и хрватском језику). Иначе, 2. април је Међународни дан књиге за децу и због важности акције и Квиза „Читам и скитам”, Суботица ће бити домаћин националне прославе овог значајног датума, саопштили су из српске секције IBBY – Међународног одбора књижевности за децу и младе (International Board on Books for Young People). Услуге читаонице до 15 часова биће пружане  у просторијама Америчког кутка.

У четвртак, 3. априла, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Вукова задужбина ће у петак, 4. априла, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова промовисати свој рад. Сви заинтересовани грађани су позвани јер ће се поред упознавања са радом задужбине говорити и о животу и раду Вука Стефановића Караџића. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.


Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“