Вести

7.4.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 7. до 13. априла 2014. године

Срдачно Вас очекујемо 8. априла 2014. године у 18 часова у читаоници Градске библиотеке Суботица на промоцији збирке поезије за децу под насловом „Лала сребрне боје“. Књига је намењена рецитаторима. Гости вечери су: Ђузе Бордаш, уредник збирке, Олга Крекић Молнар, рецензент и Викторија Салма, илустратор књиге и рецитатори „Елетјела”. Читаоница ће са корисницима радити до 17 часова.


Срдачно Вас позивамо на представљање књиге „Трагом саживота“ проф. др Каталин Каич, које ће се одржати у среду, 9. априла, у читаоници Научног одељења са почетком у 18 часова. Поред ауторке о књизи ће говорити и Зоран Максимовић, директор Позоришног музеја Војводине и Љубица Ристовски, директорица Народног позоришта Суботице. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 17.30 часова.


У четвртак, 10. априла, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге „Индијско позориште, традиција и активизам“ др Милене Драгићевић Шешић, које ће се одржати у петак, 11. априла, у читаоници Научног одељења са почетком у 18 часова. Поред ауторке о књизи ће говорити и др Дарко Лукић, драматург и др Татјана Дадић-Динуловић, теоретичарка сценског дизајна. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 17 часова.

У суботу, 12. априла на Дечјем одељењу одржаће се васкршње креативне радионице за децу. Почетак је у 9 и у 11 часова. Број места је ограничен због квалитета рада са децом. Цена радионице је 150 дин. Потребно је пријавити се на време, лично на Дечјем одељењу или на број телефона 553-115.

Добро нам дошли.Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“