Вести

5.5.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 5. до 11. маја 2014. године

Срдачно Вас позивамо на предавање проф. др Светлане Томин под насловом: „Допринос жена српској средњовековној култури“ које ће се одржати у понедељак, 5. маја, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. Организатор предавања је Исидора Ана Стокин, студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге Тибора Варадија „Чарапе на лустеру, животи висе на концу” које ће се одржати 7. маја 2014. године у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. Гости вечери су: др Тибор Варади, аутор књиге, Кинга Варга Шаги, уредница и Габор Вираг директор Издавачке куће „Форум”. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

У четвртак, 8. маја, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

У суботу, 10. маја, на Дечјем одељењу одржаће се креативне радионице за децу. Почетак је у 9 и у 11 часова. Број места је ограничен због квалитета рада са децом. Цена радионице је 150 дин. Потребно је пријавити се на време, лично на Дечјем одељењу или на број телефона 553-115.

Друштво српско-руског пријатељства „Св. Александар Невски“ Суботица организује у суботу, 10. маја „Вече Јесењина“ у читаоници Научног одељења са почетком у 18 часова.

Добро нам дошли!

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“