Вести

26.5.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 26. до 31. маја 2014. године

Срдачно Вас позивамо на промоцију реиздања књиге Тормаши Габора „Историја суботичке римокатоличке жупне цркве” из 1883. године коју организује Удружење грађана „Хришћански интелектуални круг” из Суботице. Промоција ће се одржати у понедељак, 26. маја, у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова. Читаоница ће за кориснике радити до 18.30 часова.

У уторак, 27. маја са почетком у 19 часова, Клуб љубитеља уметности „Елетјел” у читаоници Градске библиотеке Суботица организује читање поезије Гардоњи Гезе. Гост вечери ће бити свештеник Иштван Палатинуш. Читаоница ће за кориснике радити до 18 часова.

Срдачно Вас очекујемо на књижевној вечери часописа зЕтна под насловом „Цветни кутак света Сусрет поетских светова ” која ће се оджати 28. маја, у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19.30 часова. Гости вечери ће бити песници Моника Чик, Иштван Беседеш и Чаба Сеги. Читаоница ће за кориснике радити до 19 часова.

Културни центар „Лаза Костић” из Сомбора организује промоцију књиге „Америкен стар пај (Балкануша у транзицији)”, књижевнице Ксеније Марић Ђорђевић. Промоција ће се одржати у петак, 30. маја, у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова. Читаоница ће за кориснике радити до 18.30 часова.

Добро нам дошли!

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“