Вести

23.10.2015.

Разговор о књизи Радомира Константиновића „На Маргини“

У оквиру Међународног округлог стола Димензије мисаоног наслеђа Радомира Константиновића, који ће бити одржан у Суботици од 26. до 28. октобра, у уторак 27. oктобра у читаоници Градске библиотеке Суботица у 19.30 часова биће представљена књига Радомира Константиновића „На Маргини“. Књигу „На Маргини“ издао је сарајевски издавач УниверзитиПрес 2013. године и за сада је ово прва књига текстова из Константиновићеве заоставштине.

О књизи ће у име издавача говорити Драган Марковић, књижевник и новинар Славко Шантић, заменик главног и одговорног уредникаТрећегпрограма РБГ Иван Миленковић и књижевна критичарка и историчарка књижевности Драгана В. Тодоресков. Разговор ће модерирати Александра Ђурић Боснић, програмска уредница Савета за обележавање мисаоног наслеђа Радомира Константиновића.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“