Вести

25.11.2015.

Отварање изложбе „Читамо и пишемо са Аном Франк“

Позивамо Вас на отварање изложбе „Читамо и пишемо са Аном Франк“ које ће бити одржано у суботу, 28. новембра 2015. године, са почетком у 16 часова у читаоници Градске библиотеке Суботица. Изложбу ће отворити управник Градске библиотеке Суботица Драган Роквић, а о изложби ће говорити председник Јеврејске општине Роберт Сабадош, суоснивачица мреже Тераформинг и менаџерка програма за Србију у Кући Ане Франк Невена Бајалица.

Едукативна изложба „Читамо и пишемо са Аном Франк“ део је пројекта „Дани сећања“ коју организује међународна мрежна организација Тераформинг у сарадњи са Народном библиотеком Србије и Кућом Ане Франк из Амстердама уз подршку делегације Републике Србије у Међународној алијанси за сећање на Холокауст.

Изложба ће бити отворена до 18. децембра 2015. године. Уколико желите да доведете разред на едукативну радионицу, молимо Вас да закажете посету на број телефона 024/553-115 или 063/11-60-941.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“