Вести

15.5.2018.

Ноћ музеја и у Градској библиотеци Суботица

У Ноћи музеја, 19.05.2018. године у Градској библиотеци Суботица, у просторији Америчког кутка биће постављена изложба фотографија под називом „Climbing to the top”, аутора Норе Богнар и Милоша Миленковића, која приказује најузбудљивије тренутке спортског пењања на вештачкој стени из угла објектива. Истовремено ће посетиоци, који прихватају изазов, имати прилику да испрoбају пењање уз обезбеђење спортских пењача ПСК „Спартак” Суботица. Акција ће трајати од 17.00 до 01.00 часова.

На Палићу, у огранку Градске библиотеке Суботица, током Ноћи музеја 19.05.2018. године биће отворена врата за посетиоце. Овом приликом ће бити постављена изложба под називом „Палић: 1945–1985.” која ће евоцирати успомене из дана социјализма. Организатори изложбе су Историјски архив Суботица и Градска библиотека Суботица уз подршку д.о.о. „Парк Палић”. На тераси библиотеке наступиће бенд „Гордан и пријатељи”. Програм ће трајати од 17.00 до 22.00 часа.

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“