Вести

13.3.2019.

Међушколски ниво „Читањем до звезда”

Међушколски ниво пројекта за подстицање читања и креативности „Читањем до звезда” за ученике суботичких основних школа биће одржано у среду, 20. марта 2019. године у Градској библиотеци Суботица с почетком у 9 часова. У квизу знања такмичиће се шест победничких екипа из основних школа „Матко Вуковић” и „Иван Милутиновић” из Суботице те „Матија Губец” из Таванкута, „Владимир Назор” из Ђурђина и „Иван Милутиновић” из Мале Босне а биће оцењени и пријављени плакати из ових школа. Најбољи у обе категорије путоваће 3. маја у Чаковец у Хрватску на државно такмичење где ће се сусрести с ученицима из целе Хрватске.

Организатори овог квиза за подстицање читања су Хрватска мрежа школских билиотекара, а у Суботици га спроводи Градска библиотека Суботица у сарадњи с Хрватским националним већем.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“