Вести

12.2.2020.

Промена термина Општинске и Зонске смотре рецитатора

Због новонастале ситуације и обуставе рада у основним и средњим школама обавештавамо вас да је промењен термин одржавања Општинске и Зонске смотре рецитатора.

Општинска смотра рецитатора за подручје Града Суботица биће одржана у четвртак, 12. марта 2020. године с почетком у 9 сати у Градској библиотеци Суботицa.

Пријаве за Општинску смотру рецитатора потребно је доставити на обраасцу најкасније до четвртка, 5. марта 2020. године на адресу: ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА СУБОТИЦА, Цара Душана 2, Суботица.

Зонска смотра рецитатора биће одржана за подручје Зоне северне Бачке и северног Баната, за рецитаторе из општина: Суботица, Апатин, Сомбор, Бачка Топола, Ада, Сента, Кањижа и Мали Иђош у суботу, 21. марта 2020. године с почетком у 10 сати у Градској библиотеци Суботица.

Пријаве за Зонску смотру рецитатора потребно је доставити на обрасцу најкасније до среде, 11. марта 2020. године на адресу: ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА СУБОТИЦА, Цара Душана 2, Суботица.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“