Вести

11.6.2021.

Додела признања учесницима квиза „Мрежа читања”

Свечаном доделом награда и диплома средњошколцима, учесницима квиза знања и креативности „Мрежа читања” које је заказано за понедељак, 14. јуна 2021. године у читаоници Градске библиотеке Суботица с почетком у 18 часова, биће обележен завршетак још једне сезоне овог интересантног и јединог квиза за подстицање читања за средњошколце у нашем граду. Тема квиза „Мрежа читања” протекле школске године била је „Књига, књижара, библиотека” а у обе категорије (онлајн тест знања и мултимедијални рад) током три нивоа такмичења учествовало је 16 ученика суботичке Гимназије „Светозар Марковић”, Политехничке и Медицинске школе који наставу похађају на хрватском језику.

Квиз у Хрватској организује Хрватска мрежа школских библиотекара а у Суботици га је протекле школске године спровела Градска библиотека Суботица у сарадњи с НИУ „Хрватска реч”.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“