Вести

25.1.2023.

Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог”

Традиционална смотра рецитатора „Песниче народа мог”, која се организује сваке године на нивоу Републике Србије, биће одржана за подручје Града Суботица у четвртак, 2. марта 2023. године с почетком у 9 сати у Градској библиотеци Суботица.

Пријаве на обрасцу као и сагласности потписане од стране родитеља/старатеља, потребно је доставити најкасније до 22. фебруара 2023. године лично или на адресу: Градска библиотека Суботица, Цара Душана 2, Суботица, односно путем имејла: bernadica@gmail.com. Пријава послата имејлом са званичне мејл адресе учесника (установе), пуноважна је без печата и потписа.

Виши ранг такмичења (Зонска смотра) биће одржана у четвртак9. марта 2023.године с почетком у 10 часова такође у Градској библиотеци Суботица.

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“