Вести

15.4.2013.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 15. до 19. априла 2013. године.

Како бисмо изашли у сусрет Вама, нашим драгим корисницима, сваке недеље ћемо на сајту и фејсбук страници објављивати распоред рада читаонице Градске библиотеке, као и распоред културних догађања за следећу недељу. Добро нам дошли!

У понедељак, 15. априла 2013. године, читаоница Градске библиотеке радиће са корисницима до 17.30 часова, јер ће студенти Више школе за васпитаче исте вечери, са почетком у 19 часова, приредити књижевно вече.

У уторак, 16. априла 2013. године, читаоница је за кориснике отворена до 18.30 часова, а исте вечери ће са почетком у 19 часова бити представљена књига познатог карикатуристе Пала Лепхафта "Гранични паноптикум II".

У среду, 17. априла 2013. године, читаоница Градске библиотеке радиће до 18:30 часова са корисницима. У 19 часова почиње концерт харфи у организацији „Електе“. Улаз је слободан.

У четвртак, 18. априла 2013. године, наша читаоница ће корисницима бити на располагању до 18 часова, будући да ће у 19 часова Круг љубитеља умјетности “Елетјел” одржати самостално извођачко вече. У програму ће учествовати Грета Башић и Ноеми Герег.


Добро нам дошли!

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“