Kviz „Čitam i skitam“

22.3.2012.

Uskoro svršetak Kviza za poticanje čitanja “Čitam i skitam”

Draga djeco,

podsjećamo Vas da se bliži svršetak Kviza za poticanje čitanja "Čitam i skitam" i da do kraja mjeseca, točnije 29. ožujka 2012. godine možete donijeti svoje popunjene upitnike. Stoga požurite. Za sve one koji sudjeluju u Kvizu pripremili smo stotinjak vrijednih nagrada (bicikl, klizaljke, lopta, izleti iznenađenja, USB memorije, rančevi, slatkiši, ulaznice za Dječje kazalište, Mc donald's obroci, školski pribor, knjige, Coca - Cola suncobrani, čaše i majice ...) Vrijedi se potruditi. Imate još dovoljno vremena uključiti se i ispuniti upitnike, ukoliko to još niste učinili. Posjetite našu internetsku stranicu subiblioteka.rs ali i Dječji odjel kako biste dobili potrebne informacije, upitnik i materijal za rad.
Izvlačenje nagrada bit će na Međunarodni dan dječje knjige, u ponedjeljak 2. travnja 2012. godine u 12 sati. Očekujemo Vas!!!

Istodobno Vas podsjećamo da je jedini uvjet za sudjelovanje u kvizu da ste članovi Gradske biblioteke, a tijekom kviza, do 31.ožujka 2011. možete se učlaniti na godinu dana ili obnoviti svoje članstvo po promotivnoj cijeni od samo 300 dinara. Iskoristite ovu mogućnost.

Voli Vas i s radošću očekuje


Gradska biblioteka Subotica

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“