Znanstveni odjel

Knjige i periodične publikacije fonda Znanstvenoga odjela mogu se koristiti samo u čitaonici. Zbirka od oko 37.000 tomova sadrži razne priručnike, stručne i znanstvene knjige. Odjel korisnicima nudi bogatu referentnu zbirku, zbirku stručne i znanstvene knjige od oko 37.000 primjeraka i zbirku periodičnih publikacija čiji fond se godišnje povećava sa 127 naslova. Najaktualniji brojevi dospijevaju u ruke čitatelja odmah, dok se stariji primjerci uvezuju i čuvaju u skladišnom prostoru odjela. Neke od publikacija, koje spadaju u kategoriju rariteta, sačuvane su na mikrofilmovima.

Usluge na Znanstvenom odjelu

Na znanstvenom odjelu članovima knjižnice na raspolaganju su računala uz korištenje interneta. Uz informacije i pomoć u prikupljanju bibliografskih podataka i organiziranje međuknjižnične posudbe, pružaju se i usluge fotokopiranja.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“