Preporučamo

-:
Vuk i sedam kozlića

Vuk i sedam kozlića

Bilo jednom sedam kozlića koji su sretno živjeli s majkom u kućici usred šume, sve dok se jednog dana nije pojavio zločesti vuk… Što jer onda bilo možete i sami kreirati.

Želiš li čuti kako se kozlići radosno smiju igrajući se u svome dome? Ili kako pjevaju? Možda kako je vuk zavijao ili nešto drugo? Samo pritisni tipku i otkrit ćeš!

Ova interaktivna slikovnica je iz serije "Priče sa slagalicama i zvukovima" i sadrži 6 slagalica od 12 dijelova koje razvijaju spretnost prstića malih čitatelja i zabavne zvukove koji se čuju na pritisak tipke; svake dvije stranice prati odgovarajući zvuk iz desnog niza sličica, čineći na taj način omiljene dječje bajke živima jer različiti zvukovi upotpunjavaju priču na zabavan način.

U ovoj ediciji "Priče sa slagalicama i zvukovima" možete pročitati i pri tome se i zabaviti i uz druge naslove: Malu sirenu, Pepeljugu i Ružno pače.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“