Preporučamo

-:
Što ima u dvorcu?

Što ima u dvorcu? Interesantna knjiga za najmlađe s poticajnim naslovom Što ima u dvorcu?

Ova knjiga je napravljena u obliku dvorca, kao što i sam naslov kaže i upravo tako se i čita. Potrebno je otvoriti vrata, kapiju dvorca i pred vama će se pojaviti 6 malih knjiga. Tu su dvorske životinje, zmajevi, kralj i njegov dvor, čarobnjaci, dvorac i vitezovi. Njihovo čitanje pružit će posebni užitak vašoj djeci. Bit će to lijepa zabava uz koju će oni svakako nešto i naučiti. Ova zbirka od 6 knjižica pruža djeci na za njih prijemčiv način mogućnost učenja o dvorcima i otkrivanja novih riječi.

Knjižice su pisane u rimi, lijepih su boja, lake za čitanje i pakirane u posebnom kovčežiću za nošenje koji je i sam igračka. A kad dovršite čitanje, odnosno igru, sve vratite na svoje mjesto i ponovo zatvorite kapije dvorca do sljedećeg puta.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“