Preporučamo

Maggie O'Farrell :
Daljina između nas

 	 Daljina između nas U hladno londonsko popodne Stella susreće muškarca kojeg godinama nije vidjela i čije lice odmah prepoznaje - ili barem tako misli. U istom trenutku u Hong Kongu Jake shvaća da gomila oko njega koja slavi kinesku Novu godinu svakog trenutka može postati opasna. Oni ne znaju ništa jedno o drugom ali sudbina im je ista. Oboje, naime, bježe od svojih života: Jake je u potrazi za mjestom koje je toliko daleko da ni najednom zemljovidu nije zapisano a Stella sanja o jednom odredištu u Škotskoj čije će značenje shvatiti samo njezina sestra Nina.

«Daljina između nas» novi je roman jedne od najboljih suvremenih britanskih književnica Maggie O'Farrell. Prije ovoga romana na hrvatski je jezik preveden njezin veliki hit «Kad si otišao». «Daljina između nas» priča je o paralelnim životima, raseljenim identitetima i neobičnoj povezanosti među sestrama. Ali to je i ljubavna priča o dvoje ljudi koji se nikada nisu upoznali.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“