Preporučamo

Jeff Kinney:
Gregov dnevnik – Rodrick rastura

Gregov dnevnik – Rodrick rastura

Ova knjiga nastavak je velikog hita “Gregov dnevnik”.U ovom nastavku Gregse još uvijek pokušava provlačiti kroz tjeskoban školski život, svidjeti se curama, držati se podalje od školskog natjecanja za talente i, što je najvažnije, sačuvati svoju tajnu od očiju javnosti. Pred Gregom je nova školska godina nakon “prilično šugavog ljeta” i on jedva čeka izbrisati svako sjećanje na posljednja tri mjeseca, a naročito na jedan poseban događaj. No loše mu se piše jer njegov stariji brat Rodrick zna sve o tom kobnom događaju, a tajne uvijek nekako uspiju procuriti u javnost, pogotovo kad je nečiji dnevnik u pitanju.

Autor Gregovog dnevnika Jeff Kinney radi na razvoju i dizajnu internetskih igrica. Iskustvo u ovome poslu omogućilo mu je da kroz fantastične ilustracije koje ćete pronaći u ovoj knjizi probije put Gregovim kronika do djeteta-čitaoca. Knjige o Gregu dovele su ga na prvo mjesto bestseller liste New York Timesa. Proglašen je jednim od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu prema časopisu Time.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“