Preporučamo

Wayne Jackman i Keith Chapman:
Cvjetni vrt pod mrazom

Cvjetni vrt pod mrazom

Edicija slikovnica o Fifi i Cvjetnom društvu donosi nam novu avanturu dragih nam i svima poznatih likova, Fifi i Bocka.
Slikovnica autora Waynea Jackmana i Keitha Chapmana nosi naziv „Cvjetni vrt pod mrazom“. Naime, ova priča govori o tome kako je jednog dana u Cvjetnom vrtu bilo toliko hladno da su se cijevi smrznule! Bocko se ponudio da pomogne u rješavanju tog zaista velikog problema, ali se zaboravio o poslu i svome obećanju kada je kušao prepečenac s medom koji mu je Fifi pripravila.
Ovo je edukativna slikovnica stoga u njoj možete pronaći recept za pripremu prepečenca s medom, tekst pjesme cvjetnog društva koja olakšava rad, upute kako razlikovati cvjetne od ledenih peteljki, način kako da spasite smrznuto cvijeće kao i mnogo drugih stvari.
Uz to, listajući slikovnicu „Cvjetni vrt pod mrazom“ uživat ćete u odličnim ilustracijama svojih omiljenih ekraniziranih likova.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“