Preporučamo

Louise L. Hay i prijatelji:
Zahvalnost ...način života

Zahvalnost ...način života
U ovoj je inspirativnoj knjizi Louise L. Hay prikupila uvide i priče, te na jedno mjesto stavila mudrosti nekih od najpoznatijih svjetskih učitelja i autora koje poznaje.

Naše vjerovanje temelji se na oskudici, a onda se pitamo zašto nam je život tako prazan. Ako vjerujemo da "ako nemam, neću biti sretan dok ne budem imao", onda stavljamo život na čekanje. Manjak zahvalnosti ili stalno žaljenje i prigovaranje zatamnjuju sve ono čemu bismo se mogli veseliti. Zahvalnost povećava osjećaj obilja i ispunjenosti. Ako trenutno u životu imate malo, bit će bolje. Ako vam je život sad obilno ispunjen, i to će se poboljšati. To je situacija u kojoj ne možete izgubiti.

U svakodnevnom životu često se zaboravljaju osnovne stvari na kojima možemo biti zahvalni, zahvalni prirodi, kosmosu, rođacima, prijateljima, poslovnim partnerima, nepoznatim ljudima... Potrebno je zahvaljivati i za sitne događaje u životu, jer tek zahvalnost daje pravi čar i vrijednost dobrim događajima. Računica je jasna: život nam ništa ne duguje te za sve što dobivamo trebamo biti zahvalni.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“