Preporučamo

Google:
e.enciklopedija – suvremena ilustrirana opća enciklopedija

e.enciklopedija – suvremena ilustrirana opća enciklopedija

            Enciklopedija sadrži devet glavnih tematskih područja koji su i vizualno odijeljeni: svemir, zemlja, priroda, ljudsko tijelo, znanost i tehnologija, ljudi i krajevi, društvo i vjerovanja, umjetnost i zabava te povijest. Za potpunu uporabu ove enciklopedije potreban vam je i internet, te se time nadopunjavaju dva medija.
        Google, vodeći svjetski pretraživač, odvest će Vas do najčudesnijih stranica koje web može ponuditi. Potrebno je da na internetu unesete adresu websitea ovog nakladnika
www.eenciklopedija.com
potom u knjizi pronađite ključnu riječ koja je posebno istaknuta i nakon toga pretraživanje može početi. Za svako područje odabrano je i nekoliko hrvatskih linkova. Pomenuti linkovi obuhvaćaju animaciju, video, zvukove, virtualna putovanja, interaktivne kvizove, baze podataka, kronološke tablice, izvješća iz stvarnog života koje si možete i isprintati. Sve su to vrhunske web stranice koje su aktivne i ažurirane sa stručno odabranim, sigurnim i provjerenim informacijama koje Vam mogu značajno pomoći u svim vrstama istraživanja. Nakon toga se ponovno možete vratiti na knjigu u kojoj osim internetskih linkova možete pronaći i okvire s podatcima, biografije, kronologije te druge članke kao i potpuno kazalo.

          E.enciklopedija je savršena za nove, klik generacije. Stoga Vam toplo preporučujemo ovu suvremenu opću enciklopediju koju možete posuditi na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Subotica.

 

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“