Preporučamo

Guillaume Musso:
Hoćeš li biti tu?

Hoćeš li biti tu?

       Roman „Hoćeš li biti tu?” priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu.
        lnače uspješan liječnik Elliot Cooper nalazi se u naizgled bezizlaznoj životnoj situaciji - boluje od neizlječive bolesti i svjestan je da se bliži kraj njegova života. U humanitarnoj misiji u Kambodži požrtvovnošću i humanošću stekao je povjerenje i zahvalnost jednog starijeg stanovnika koji mu je kao znak zahvalnosti poklonio bočicu s pilulama pomoću kojih se čovjek vraća u prošlost. Isprobavši prvu pilulu Elliot je mislio da se radi o nekom halucinogenom sredstvu, no prošlost i sadašnjost počinju se preplitati na uzbudljiv način. Elliot sreće i svoju davno umrlu ljubav i dolazi u iskušenje da mijenja sudbinu - svoju, svojih prijatelja, a time i svijeta u cjelini.
     Čitajući knjigu naći ćete se u labirintu izmiješanog vremensko-prostornog kontinuuma kroz koji će vas Musso provesti rukom sigurnog kormilara.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“