Preporučamo

Jennifer Crusie:
Laži mi

Laži mi
   Kraljica ljubavnog romana Jennifer Crusie, autorica bestselera „Lud za tobom", donosi svojim čitateljima novu urnebesno smiješnu romantičnu misteriju.

   Život Maddie Faraday bio je savršen dok nije otkrila da je muž vara, da joj je majka nepopravljiva tračerica i da joj najbolja prijateljica nešto taji. Kao šlag na torti u svoj toj pomutnji, u život joj neočekivano ulazi i C. L. Sturgis, zgodan tip s kojim je u srednjoj školi imala kratku avanturu. Događaji koji će uslijediti razotkrit će mnoge laži i uskovitlati strasti u malenom gradiću, a neki će pronaći i pravu ljubav. „Laži mi" je divlja i naelektrizirana ljubavna priča prepuna nesputanog smijeha koju je BookPage okarakterizirao kao „još jedan pun pogodak Jennifer Crusie", kao „priču o tajnama i lažima, prijateljstvu i izdaji, začinjenu seksi humorom i vrućom akcijom koja će vam ubrzati puls".

   Jennifer Crusie američka je spisateljica, autorica bestselera i nagrađivanih ljubavnih romana koji su objavljeni diljem svijeta i imaju milijunsko čitateljstvo. Publiku je oduševila svojim britkim i duhovitim stilom kojim oblikuje ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. Živi i piše u Ohiju.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“