Preporučamo

-:
"Medine priče za laku noć"

"Medine priče za laku noć"

Tko ne voli bajke? Bajke su priče koje vole jednako i djeca i odrasli. Ako ste još jako maleni i uspavljujete se uz priče imamo za vas jedan odličan prijedlog. "Medine priče za laku noć" lako će ispuniti sve vaše zahtjeve za lijepim i uspavljujućim pričama.

Gotovo sam sigurna da ćete ih obožavati ne samo zbog slatkih ilustracija i poučnih bajki nego i zbog simpatičnoga pamučnog omota s džepićem u kojem se nalazi preslatki medvjedić.

Čitanje priče prije spavanja, to medo najviše voli. Kad spremi svoje igračke, sjedne mami u krilo i otvori knjigu s lijepim slikama. Pa tako i vi. Pročitajte skupa s Medom priču o dobrom Janku, o Tomici Palčiću, budalastom Ivici, čudesnom kišobranu, priču o tri mala mornara te čuvenu bajku o kraljevni na zrnu graška. Kada sve ove priče pročitate zabavan, razigran i maštovit medo će vam poželjeti laku noć.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“