Preporučamo

Sanja Pilić:
Fora je biti faca, zar ne?

Fora je biti faca, zar ne? Fora je biti faca, zar ne? naslov je knjige koja na duhovit i mladima blizak način roman govori o problemima četrnaestogodišnjeg Borne.

Borna je odličan učenik, pristojan i lijepo odgojen tinejdžer koji se ne snalazi najbolje s curama. Shvaća da se mora promijeniti i postati „faca“. Promijenio je odjeću i frizuru, prijavio se na facebook, naučio skejtat i osvojio Sonju. Roman govori o pubertetskim dogodovštinama jednog tinejdžera u nizu kratkih priča čitaj mladenačkih avantura i otkrivanja svijeta: od ljubavnih problema, nadmudrivanja s roditeljima do prijateljskih zgoda i raznih drugih događanja s komičnim elementima. "Fora je biti faca, zar ne?" nastavlja niz autoričinih divnih romana za tinejdžere koje je čitalačka ali i stručna publika odavno prepoznala.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“