Preporučamo

Susan Elizabeth Phillips:
Odbjegla nevjesta

Odbjegla nevjesta
Lucy Jorik oduvijek je bilo važno da ne osramoti obitelj koju obožava. Jedan od razloga za to je i njezina majka koja je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Ali Lucy je učinila upravo to i ni više ni manje nego na sam dan svoje udaje za najsavršenijeg muškarca kojeg je ikad upoznala.
Umjesto da se uda za Gospodina Neodoljivog Lucy bježi iz crkve u vjenčanici i odlazi u nepoznato s grubim, naprasitim neznancem koji do tog časa nikako nije mogao biti dio njezina života. Odbjegla će nevjesta biti prisiljena završiti u neotesančevoj vikendici na otoku i ondje pokušati pronaći novi smjer u životu.
Iako dijeli likove s hitovima Susan Elizabeth Phillips „Gospodin Neodoljivi” i „Prva dama” ovaj se roman može čitati i zasebno. Kao i sve priče ove autorice i ova pripovijeda smiješnu, dirljivu i čarobnu zgodu o mladoj ženi u potrazi za svojom budućnosti i o prezgodnom ali neprilagođenom muškarcu koji ne vjeruje u druge prilike.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“