Preporučamo

Hanter Erin :
Warrior Cats - U divljini

Warrior Cats - U divljini

Već naraštajima četiri klana divljih mačaka dijele šumu u skladu sa zakonima koje su donijeli njihovi snažni i moćni preci. No, ratnički zakoni su pogaženi, a mačke Klana Groma nalaze se u životnoj pogibelji. Opasni Klan Sjene sve je snažniji. Plemeniti ratnici pogibaju, a neke su smrti izuzetno sumnjive. U svom tom metežu, odjednom se pojavljuje običan kućni mačak zvan Crvenko. Može li Vatreno Srce spasiti Klan?

Odgovor na to i mnoga druga pitanje kao i mnoštvo zanimljivih obrata otkrijte u prvome dijelu iznimnog serijala Hanter Erin pod nazivom „U divljini“. Ova napeta pustolovina učinit će da odsada sa strahopoštovanjem pogledavate mace.

Ako vam se prvi dio dopadne, u knjižnici možete pronaći i posuditi ostale dijelove serijala Cat warriorsa „Vatra i led“, „Tajna šuma“, „Oluja i bijes“, „Opasan put“, „Iskušenje tame“.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“