Preporučamo

Hrvoje Kovačević:
Tajna ljetnoga kampa i druge priče

Tajna ljetnoga kampa i druge priče

Nije tajna koliko je Hrvoje Kovačević spretan u pripovijedanju kratkih priča. Njegova najnovija knjiga „Tajna ljetnoga kampa i druge priče“ donosi pregršt zanimljivih likova i neizvjesnih situacija. Na koncu ili na početku, svi želimo biti voljeni i prihvaćeni. Da bismo to ostvarili, spremni smo svašta učiniti.

Iva je vesela djevojčica koju vole u obitelji, školi, društvu. O sebi misli da nikada nije varala. No, na dodjeli nagrada časopisa „Zdenac“ shvati da je osmijeh na njezinu licu lažan, da o najboljoj prijateljici misli sve najgore, da je sve u njezinu životu laž. Ona želi skinuti masku sa svojega lica i izbaciti laž iz svojega života.

Švrćo je mršav dječak s naočalima koji voli čitati. Na ljetnom kampu upoznaje Lunu. Želi ju osvojiti, no ne zna ima li šanse kraj tamnoputog dječaka koji je već u autobusu pokazao tko je glavni.

Nera i Tilda željne su slave. Jesu li, da se domognu svojih pet minuta, spremne ugroziti svoje živote i živote svojih prijatelja?

Ovo su samo neki od likova o kojima Hrvoje Kovačević progovara u svojoj knjizi. Pročitaj što su sve spremni učiniti njegovi junaci ne bi li postigli svoj cilj.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“