Preporučamo

Branka Primorac:
Moj brat živi u kompjutoru

Moj brat živi u kompjutoru

Radnja romana za mlade „Moj brat živi u kompjutoru” Branke Primorac smještena je u 2071. godinu. Djevojčica Katarina, koja živi s ocem i majkom i petoro sestara, sprema se proslaviti jedanaesti rođendan. Stogodišnjaci, prabaka Simona i pradjed Emil traže da im šapne rođendansku želju. Katarina se nećka, ali otkriva: najsretnija bi bila da ima starijeg brata!
Tu se ova začudna priča iz budućnosti, puna tehnoloških čuda i futurističkih pogleda na svijet, počinje komplicirati. Je li novi brat robot, računalni program, nešto treće ili pak od svega pomalo? Definitivno je drugačiji i provocira brojne zaplete u romanu.
Knjiga na zabavan i zanimljiv način govori o istinskim i nepromjenjivim vrijednostima, te ne nosi bez razloga podnaslov vježbaonica za izgubljene osjećaje.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“