Preporučamo

Clarissa Pinkola Ests:
Žene koje trče s vukovima – mitovi i priče o arhetipu Divlje žene

Žene koje trče s vukovima – mitovi i priče o arhetipu Divlje žene

Mnogi govore da je ovo knjiga koju bi svaka žena trebala pročitati. Mnogi to govore, a mi se istinski s tim slažemo. Knjiga dr. Estés „Žene koje trče s vukovima – mitovi i priče o arhetipu divlje žene” je poput vodiča ženama za najuzbudljivije putovanje u vlastitu nutrinu.

U srcu svake žene obitava neukrotiva snaga ispunjena instinktima dobra, strastvenom kreativnošću i bezvremenim znanjem. Ta snaga nazvana je Divlja žena, predstavlja otjelovljenje ženske instinktivne prirode i istinski je ugrožena tempom i prohtjevima današnjeg društva. U ovoj knjizi psihoanalitičarka Clarissa Pinkola Estés donosi bogatstvo mitova iz različitih kultura, folklora i predanja s ciljem da pomogne ženama u ponovnoj uspostavi kontakta s ovim snažnim, zdravim, vizionarskim atributima osobne instinktivne prirode. Kroz priče i komentare koji se protežu na petsto stranica, autorica je stvorila novi leksikon ženske psihe.

Knjiga „Žene koje trče s vukovima” će svakoj ženi pomoći u samorazvoju s bezvremenskim uputama kako osluškivati svoju prirodnu intuiciju.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“