Preporučamo

Lee Child:
Noćna škola

Noćna škola
Reacher je aktivan radnik vojske, ujutru mu daju odlikovanje, a uveče ga šalju u školu. S njime u učionici su još dvojica - agent FBI-a i analitičar CIA-e. Sva trojica odlično obavljaju svoj posao i sva trojica se pitaju zašto su poslati u Noćnu školu.
A onda otkrivaju da je džihadistička ćelija u Hamburgu dobila neočekivanog posetitelja - saudijskog glasonošu koji traži sigurnu kuću dok čeka sastanak s nepoznatim osobama.
CIA-in tajni agent na tajnom zadatku čuo je u ćeliji da neki Amerikanac traži sto miliona dolara. Reacher i njegova dva prijatelja dobijaju zadatak da pronađu tog Amerikanca. U potragu im se priključuje i narednica Frances Neagley.
Njihov zadatak postaje sve opasniji, ali oni ne odustaju. Ako ne pronađu tog čoveka, svet će pretrpeti još jedan veliki teroristički napad.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“