Preporučamo

Vjekoslava Huljić:
Moji misle da ja lažem

Moji misle da ja lažem
Roman koji bi trebali pročitati svi tinejdžeri!

Glavni lik u ovom romanu je Karla, pametna i bistra djevojčica, no razvod roditelja i odlazak majke uzrokovao je emocionalnu napetost, fizički nemir, bol i nisko samopouzdanje. Svoje osjećaje nije mogla nikome povjeriti, pa ih počinje pokazivati kroz povređivanje same sebe.
Zabrinuti otac spreman je učiniti sve da se situacija popravi, pa odlazi s kćerkom na opušteno ljetovanje na Lastovo. A tamo će se dogoditi avantura vrijedna pamćenja, avantura koja će doći kao lijek na sve probleme koji su se odvili posljednjih mjeseci!
Idiličan otok, umjetnost, ljeto, humor, živopisni likovi i uvjerljivi splitski govor olakšavaju tegobnost teme. Vjekoslava Huljić je spretno u priču ubacila i pravi kriminalistički zaplet!
Pažnja, ljubav i razumijevanje možda ne mogu izbrisati u potpunosti sve učinjene rezove po rukama glavne junakinje, ali zasigurno bi trebale ublažiti patnje mladog srca koje u sebi gaji mnogo ljubavi. I tek je treba pokazati svijetu!
Roman jest prvenstveno namijenjen mladima, ali bi ga svakako trebali pročitati i roditelji, učitelji i profesori, kako bi lakše prepoznali problem ili barem postali svjesniji koliko samo jedna riječ može učiniti boli krhkom stvorenju koje se tek ima upoznati sa svijetom!
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“