Preporučamo

Lisa Kleypas:
U lovu na Cassandru

U lovu na Cassandru

Tom Severin odrastao je brinući se o sebi i stekao pritom zavidno bogatstvo. Njegov uspjeh nije rezultat dugogodišnjeg školovanja niti naslijeđene titule, već životnog iskustva koje ga je dovelo do brojnih poslovnih pobjeda. Njegov jedini nedostatak je zaleđeno srce zbog čega ponekad djeluje hladno i što mu onemogućuje da se zbliži s drugom osobom.

Cassandra Ravenel oduvijek je željela nekome pripadati i voditi normalan obiteljski život. No to ne znači da će zato pristati na prošnju bilo kojeg muškarca. Želi muškarca kojemu će biti stalo do nje i koji će ju cijeniti. Ipak, ego nekih njezinih udvarača ne može podnijeti odbijanje.

Zato će se Cassandra i Severin naći u situaciji da je njezina čast ugrožena, a spasiti je se može samo na jedan način. Hoće li se usuditi?

U lovu na Cassandru šesta je knjiga u serijalu o obitelji Ravenel, objavljena u Mozaik knjiziNećete se ni nadati koliko će vas ovaj roman očarati.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“